Recommendations

Peter, het eerste contact tot de uiteindelijke levering doe je punctueel en professioneel. Je luistert goed en leeft je in, je zoekt de juiste balans in de vraag en levering en haalt daar het meest maximale uit. Je gaat altijd voor het beste niveau binnen haalbare tijd, past je aan en komt met eigen inbreng. Uitvoerend ben je sterk !!! 

Ik vind het samenwerken met jou perfect, er is begrip en wederzijds respect, we kunnen van elkaar op aan, ach we begrijpen elkaar en dat is een erg geruststellende gedachte, dat is de basis voor een goed eindresultaat, dat maakt de beloftes naar een klant waar.

Ik zoek naar de “Best man for the job”…………. En gek genoeg kom ik vaak bij je terug ! Je bent professioneel, fijn in de omgang, komt afspraken na, je bent flexibel, je denkt mee en gaat ervoor !

Sterker nog……. dagen met pijntjes, maar alles voor een goed eindresultaat.

Marco de Ruiter

Art director

Kellerman
———————————————————————————————————-
Peter en ik kennen elkaar al een tijdje, en hebben elkaar leren kennen via onze vorige werkgevers. Het contact met Peter is altijd professioneel en verloopt op een duidelijke en prettige manier van het eerste contact voor de opdracht tot de uiteindelijke aflevering van de beelden.

 

Een van de krachten van Peter ligt in zijn inlevingsvermogen en meedenkendheid met betrekking tot een opdracht. Door de manier waarop hij zich inzet tijdens een shoot, verloopt deze altijd zeer ontspannen. Hij is tijdens de fotografie de beste sparringpartner. Zijn ideeën en zijn mening, goed of niet goed, zijn meer dan welkom en houden het team scherp.

De samenwerking tijdens de fotografie verloopt goed, en wij zien als team steeds naar de volgende shoot uit. Peter steekt ook voor niet fototechnische klussen zijn handen uit zijn mouwen en is een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Down to earth, gezellig met een goede dosis gezond verstand en humor, ook niet geheel onbelangrijk.

Buiten zijn persoonlijkheid maakt hij prachtige beelden. Hij heeft aan één woord genoeg, en weet een compositie precies vanuit de juiste hoek te maken en dan dat licht, prachtig. Ook al is hij geen stylist, hij ziet elk detail en “snapt” het gevoel.

Sam Hansen

Manager Styling & Design

Riverdale

———————————————————————————————————-

Peter heb ik leren kennen bij mijn vorige werkgever. We hadden een fotograaf nodig voor een opdracht bij mijn werkgever Effectory in Amsterdam, en ik heb Peter hiervoor benaderd. Het eerste contact verliep in het hele proces al heel soepel, ik kreeg snel reactie op mijn vragen en ook vooraf zorgde hij al voor handige tips.

Zijn inlevingsvermogen en meedenkendheid zijn mede de redenen waarom ik met hem wilde samenwerken voor deze opdracht. Ik zat met een enorme tijdsdruk en moest alleen deze fotoshoot begeleiden. Het is dan fijn om met iemand te kunnen sparren die over een creatief oog beschikt zodat we samen in een korte tijd tot een mooi resultaat kunnen komen.

We hebben hard door moeten werken, maar hebben ook zeker lol gehad tijdens de opdracht. Voor deze opdracht moesten er ook portretten worden gemaakt van mijn collega’s. Hij zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde en zag het belang in van het feit dat de collega’s zelf blij waren met hun portret. Hij gaf ze hier de ruimte voor.

Wanneer je op zoek bent naar een professionele, creatieve, sympathieke en grappige fotograaf dan moet je zeker bij Peter zijn, en misschien nog wel belangrijker wanneer je een opdracht bij Peter neerlegt dan weet je zeker dat het goed komt.

Sofie de Kruijff Stuart

Graphic Designer

Effectory

———————————————————————————————————-

De naam van Peter heb ik doorgekregen van Willem Hans Beens. Ik werk voor de stichting Zodiezijn, en maken met verstandelijk beperkte mensen producten die we verkopen bij bijvoorbeeld de Nijhof en Eijerkamp.

Om dit op beeld vast te leggen hebben we gevraagd of Peter de foto’s wilden maken van het maakproces, van de mens en van het product.

Het eerste contact verliep heel prettig en hij stelde zich flexibel op. Tevens dacht hij mee en leefde hij zich goed in voor de opdracht. Tijdens het fotograferen stelde hij zich kwetsbaar op, zeker omdat hij niet bekend was met de doelgroep, maar hij deed het super. De makers voelden zich duidelijk op hun gemak bij hem en dat heeft als resultaat dat wij prachtige foto’s hebben ontvangen.

Peter is een goede fotograaf en met hem kan je heel fijn samenwerken. Ook al begeeft hij zich op onbekend terrein hij is in staat om het maximale eruit te halen.

Margriet Knook

Stichting ZOdIEZiJN

———————————————————————————————————-

Peter heeft voor ons een mooie fotoshoot verzorgd tijdens een trainingsessie.  Al snel na de shoot verraste hij ons met een dvd waarop mooie beelden stonden die allemaal bruikbaar zijn.

Peter brengt een prettige persoonlijkheid met zich mee, wat ervoor zorgt dat foto’s in ontspanning tot stand komen. Hierdoor zijn zijn shoots authentiek en levendig, zelfs stilte komt tot leven, ook heeft hij de kracht om van objecten en gebruiksvoorwerpen symbolen te maken die krachtig zijn en een kernachtige verbinding tussen onze activiteiten en ons imago weten te leggen.

Wanneer je op zoek bent naar een combinatie van vakmanschap (kwaliteit), flexibiliteit en servicegerichtheid dan moet je zeker bij Peter zijn. Het eindproduct dat je voor ogen hebt ontstaat zonder dat je dit vooraf zo had kunnen aanduiden. Dit maakt hem uniek en zijn foto’s dragen bij aan het rendement van je organisatie.

Niels van Amerongen

V&A accountants-adviseurs

———————————————————————————————————-

Peter maakt superfoto’s, dat staat vast. Maar er zijn nog meer fotografen die dat kunnen ! Peter kan ook heel goed samenwerken en dat is alweer een wat zeldzamere combinatie.

Samen met Peter heb ik een groot aantal fotoshoots  gedaan voor de Deka, op zeer uiteenlopende locaties, van een makreelrokerij (dampend!) tot radijskwekerij (sereen). Hij weet de sfeer en energie van een locatie zeer goed te vangen, waardoor ik heb hem ook heb gevraagd voor de bedrijfsfotografie van TeesT Culinaire Opleidingen.

Hij is zowel een vakidioot (uren lang achter elkaar behang photoshoppen en met superfunky bluetooth flitsers werken) als man-van-de-wereld (beklimmen van de Aconcagua in Argentinië van bijna 7000 meter). Hierdoor weet hij ook mensen zonder camera-ervaring heel natuurlijk voor z’n lens te krijgen.

Het valt me op dat Peter relatief weinig foto’s achter elkaar neemt, maar dat ze allemaal goed zijn. En dat is het verschil tussen een topfotograaf en iemand die foto’s komt maken.

Robert Verweij

TeesT-Culinaire Opleidingen en Vinoloog


PDJPhoto  /  Recommendations